Loop Hitec Grayling

For sale here is a rare Loop Hitec model Grayling. The reel is LHW and unused.

Sold.

Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling Loop Hitec Hi-tec fly reel Loop danielsson Hitec reel salmon trout grayling